Man er ikke rigtig tryg ved den - Krabbe, Niels (Modspil, 1980)
Anmeldelse af Kjeld Søren Overgaard og Finn Roar: Træk af den vestlige verdens musik. Fra gregoriansk sang til rock. Musikhistorisk Håndbog. Edition Wilhelm Hansen, 1979.