Er der revolution i kærlighed? - Thranholm, Mads (Modspil, 1980)
Anmeldelse af Lars Ole Bonde: Kunsten og Revolutionen – studier i forholdet mellem musik og samfund hos Richard Wagner. Publimus, Århus, 1979.