Venstrefløjens sangbøger - Knus, Jan (Modspil, 1979)
Anmeldelse af De røde synger. Red. af Anna-Lise Malmros, Morten Thing og Leif Varmark. Kbh. 1978. Musoc. Socialistiske fællessange. Udgivet af Frontens fagtrykgruppe. Århus 1976.