Refleksjoner omkring forholdet mellom avløserord og tekniske termer, med bakgrunn i arbeidet med IKT-ord i Ordsmia - Hoel, Jan (Moderne importord i språka i Norden, 2003)
”[Der findes ikke abstract til denne artikel]”