Opkomling, stenalder, nørd og regneark - om danske afløsningsord i nyordsdannelsen og deres gennemslagskraft - Jarvad, Pia (Moderne importord i språka i Norden, 2003)
”[Der findes ikke abstract til denne artikel]”