Fortællingen om en sømandsfamilie - Halle, Trine (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Gennem 156 år samlede familien Ginge og Mathiesen en lang række personlige breve, dagbøger, fotografier og logbøger, som med tiden er tilgået Handels- og Søfartsmuseet arkiv. Begge familier er tidligere nævnt i museets årbøger, men kun kort og i relation til andre personer og begivenheder. I forbindelse med arbejdet med udstillingerne til det nye Søfartsmuseum er arkivalierne fra familierne atter gennemgået, og for første gang præ- senteres her den samlede fortælling om familien Ginge og Mathiesen, hvis liv var præget og formet af livet til søs.