En hændelse i udeflåden - Baird, Christian Peter (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Christian Peter Baird, der er englænder og født i 1943, har en personlig interesse i de danske krigssejleres bidrag til den allierede krigsindsats under 2. verdenskrig, og derved også til Danmarks Befrielse i maj 1945. Denne personlige interesse redegør han for i denne artikel.