At gøre sin Pligt, om saa Døden træder i vejen – søfartsmonumentet på Langelinie - Munk, Jens Peter (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Jens Peter Munk, f. 1951, mag.art. i kunsthistorie, har været ansat ved Ordrupgaardsamlingen, Ny Carlsberg Glyptotek og Den Hirschsprungske Samling, hvor han har arrangeret udstillinger af fortrinsvis dansk og fransk kunst i 1800-tallet og udarbejdet kataloger til disse og museernes faste samlinger. Desuden har han skrevet artikler til tidsskrifter, kataloger og leksika i Danmark og i udlandet. I 2006 kuraterede han udstillingen ’800 Danese. Architettura di Roma e paesaggi di Olevano Romano i Complesso del Vittoriano, Rom. Som fagansvarlig for Københavns Kommunes offentlige monumenter siden 2002 har han bl.a. forestået Søfartsmonumentets nyhugning.