På tur med M/S CLEMENTINE MÆRSK – en landkrabbes oplevelser på et moderne tankskib - Adsersen, Torkil (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Torkil Adsersen er cand. phil. i europæisk etnologi ved Københavns Universitet. Han har bl.a. været ansat som inspektør og leder af skoletjenesten på Arbejdermuseet og har lavet dokumentationer af flere arbejdspladser, herunder B&W Skibsværft i 1996. Som led i forberedelserne til udstillingerne om moderne søfart i det nye søfartsmuseum var han på medsejlads på M/S CLEMENTINE MÆRSK i foråret 2010.