Museet på nettet - Thaarup, Thorbjørn (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Mens vi arbejder på højtryk med at skabe et nyt og spændende søfartsmuseum i og rundt om dokken på Helsingør Værft, er der et andet arbejde, der har stået på i flere år, og som stedse udvider sig – udbygningen af museets virtuelle dimension.