Nye skibsmodeller til Handels- og Søfartsmuseet - Lauring, Kåre (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
forbindelse med arbejdet på udstillingsdelen af det ny søfartsmuseum er museet ved at få udbygget sin samling af skibsmodeller vedrørende den nyeste del af handelsflåden.