Erindringer fra maskinrummet. SELANDIA (II) 1946-1947 - Mathiesen, Christian Frederik (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Erindringer af Christian Frederik Mathiesen. Redigeret, indledt og afsluttet af museumsinspektør Morten Ravn, Vikingeskibsmuseet i Roskilde