Fuldskibet VALKYRIEN 1882-1923 - Dannesboe, Erik (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
I artiklen berettes om VALKYRIEN, som de sidste 8 år af sit liv sejlede på Verdenshavene under dansk flag. Forfatteren har blandt andet været museumsassistent på Handels- og Søfartsmuseet og udstationeret af Handelsflådens Velfærdskontor.