Den tyske besættelse af Kronborg 1940-1945 - Asmussen, Benjamin (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren er historiestuderende, og han har en årrække været ansat på museet med opgaver som kustode, omviser og andre formidlingsopgaver. Artiklen er den første samlede fremstilling af dette afsnit af slottets historie.