Det danske dampskibsselskab Thingvalla (1880-1898) - Thomsen, Erling (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren er i moden alder begyndt at læse histone på åbent universitet. Her har han specielt fattet interesse for Thingvallaselskabets korte, men ret dramatiske historie.