REGINE CHRISTINE. Købmand C. Leths galease - Petersen, Susanne Bødtker (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Lis;e ud for Kastrup lufthavn ligger resterne af et vrag. Det blev fundet ved de undersøgelser, Skov- og Naturstyrelsen gennemførte i forbindelse med Øresundsbroen i 1992. I efteråret 1992 gennemførte Handels- og Søfartsmuseet en marinarkæologisk undersøgelse af vraget, som nu er dækket af den kunstige halvø, hvor Øresundsbroen starter. Marinarkæolog Susanne Bødtker Petersen, der stod for undersøgelsen af vraget, fortæller her dels om de oplysninger, som selve udgravningen frembragte, dels om den efterfølgende identifikation af vraget og dets reder.