For megen vin kan være farligt! - Lund, Christian (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Under første verdenskrig blev det af A.P. Møller ejede dampskib N.A. CHRISTENSEN med en ladning spansk vin ombord opbragt af englænderne. Chr. Lund, der er tidligere direktør i rederiet, skildrer de talrige komplikationer der fulgte.