Vikingernes skibsbygningsværktøj - Vadstrup, Søren (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Søren Vadstrup er arkitekt og har været bygmester på de seneste vikingeskibskopier fra Roskilde, ROAR EGE (1984) og HELGE ASK (1991). I artiklen sammenfattes den eksisterende viden om vikingernes værktøj, og hvordan de anvendte det i skibsbygningsprocessen.