“At 12 Mr. Byng was shot”. Historien om en engelsk admiral og hans bibliotek - Lauring, Kåre (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
En bog i museets bibliotek er udgangspunktet for Kåre Laurings artikel om en engelsk admiral.