Flagbogen og andre trykte skibslister - Lund, Christian (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren, der vil være læserne bekendt fra sin artikel om Sortehavsskibene i sidste års årbog, skriver denne gang udfra sin søfartshistoriske interesse præget af mange års samarbejde med personalet bag Skibsregistreringen.