Færgefolk ved Helsingør år 1989 - Jeppesen, Hans (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
I artiklen giver Hans Jeppesen et første indtryk af museets dokumentation af livet ombord i M/F "Kronborg". Undersøgelsen fandt sted i efteråret 1989, og museet planlægger i de kommende år at gennemføre tilsvarende punktstudier i vor egen tids skibsfart.