A. E. Sørensens rederier - Mohr, Jens Christian (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Under Første Verdenskrig etablerede A.E. Sørensen sit rederi i Svendborg. Fra 1939 var det provinsens største reden. I denne artikel gennemgår Jens Chr. Mohr rederiet fra starten og til likvidationen i 1987. Et stykke redenhistorie, men samtidig også et billede af et reden sikkert styret gennem tidernes omskifteligheder afen af tidens store forretningstalenter.