En museumsmands erindringskavalkade - Henningsen, Henning (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
For den, der måtte interessere sig for Søfartsmuseets og dets Venneselskabs historie, findes der en del oversigtsartikler af Knud Klem (årbog 1949, 1958, 1965, 1980) og af forfatteren (1975), ligesom hver årbog har fyldige årsberetninger. I anledning af museets 75- og selskabets 50-års jubilæer i 1990 gengiver forfatteren nogle uprætentiøse personlige erindringer fra, tiden 1948 til 1981 som supplement til de officielle beretninger.