Sejlkajakker i Danmark - Frandsen, Svend (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Artiklens forfatter, Svend Frandsen, skildrer sejlkajakkens historie i Danmark med den indsigt og forståelse, der følger af at han selv hører til idrættens aktive udøvere. Sejlkajakker blev især populære til tursejlads i 1930'rne -i en tid hvor masseproducerede billige joller endnu ikke fandtes.