Med Nordisk Maritimhistorisk Arbejdsgruppe hos Christian Madsen - Crumlin-Pedersen, Ole (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Både forfatteren og Christian Nielsen var medlemmer af den »Nordiske maritimhistoriske arbejdsgruppe«, der var aktiv med feltarbejde i årene 1964-67. Artiklen giver indtryk af det udbytterige feltarbejde hos bådebygger Christian Madsen, Lynæs, i sommeren 1964.