Mens græsset gror - Rasmussen, Allan Hjort (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren er leder af Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg, der blev åbnet i 1968. Ved opbygningen af museet har Hjorth Rasmussen prioriteret indsamlingen af nutidsmateriale under mottoet: Hvad der er nutid i dag er fortid i morgen.