Keramikklaster fra sunkne fartøyer - Molaug, Svein (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Norsk Sjøfartsmuseum i Oslo har gennem 25 år foretaget marinarkæologiske udgravninger. Her giver museets direktør en oversigt over den fundne keramik, der dækker en periode på 300 år.