Knöhr & Burchard Nfl., Schiffmakler und Reeder zu Hamburg seit 1814 - Kresse, Walter (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren til denne artikel var selv efter en videregående handelsuddannelse volontør i firmaet Knohr & Burchard før 2. verdenskrig. Efter ansættelser i det private erhvervsliv med tilknytning til skibsfarten, var Walter Kresse indtil 1978 leder af skibsfartsafdelingen på Museum fiir Hamburgische Geschichte og har skrevet adskillige afhandlinger om skibsfartshistoriske emner.