Skibe på havbunden - Crumlin-Pedersen, Ole (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren blev kendt af offentligheden som medudgraver af de fem danske vikingeskibe i Roskildefjord og er nu en internationalt anerkendt kapacitet med hensyn til udgravning af vrag under vand.