Gustav III’s Drottningsholms slup - Busch, Peter von (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren er leder af Marinmuseum, Karlskrona, det svenske flå- demuseum, blandt hvis fornemme samlinger Johan Tornstroms store gallionsfigurer til svenske orlogsskibe især gør indtryk på den besøgende.