Småartikler om malerier - Henningsen, Henning (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
– Et år i Vestindiens tegn – Ib Andersens tropetegninger – Sørøverkanonen fra barken FADERS MINDE af Nyborg – Trekantsfarten – Den første bog på dansk om skibsbygning