Maskinmestrenes Forening 100 år - Bell, Poul (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Den i. april 1973 fyldte Maskinmestrenes forening 100 år. Maskinchef Poul Bell, Korsør, fremdrager her nogle interessante og morsomme træk af foreningens historie og fortæller om skibsdampmaskinens udvikling fra de første hjulskibes tid og om de mennesker, der fik maskineriet til at gå rundt trods alle tekniske vanskeligheder.