Småartikler om malerier - Klem, Knud (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
– Helsingør Havn 1868 – Københavns skipperlav – Vestindiefareren, fregatten ST. CROIX PAQUET – En stranding for 250 år siden – Danmarks første tankskib