Småartikler om malerier - Klem, Knud (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
– Kommandør Søllings “Bombebøsse” – Udenrigsminister A.P. Bernstorff – Den danske slavehandel – Trankebar – Landbrugets Englandseksport