Småartikler om malerier - Klem, Knud (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
– Et søkort over de nordeuropæiske farvande fra aar 1605 – Grosserer C.K. Hansen – Christianssted – Em. Z. Svitzers bjergningskutter CAMILLA