Småartikler om malerier - Klem, Knud (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Diverse småartikler om følgende malerier: – Kampen i Flinterenden 9. juni 1808 – L.N. Hvidt (1777-1856) – Dokkens indvielse – Interiør fra paketbaaden København – Kiel – Skruedampskibet L.N. HVIDT