Småartikler om malerier - Klem, Knud (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Følgende malerier er beskrevet – Øresunds Toldkammer – Agent C.V. Duntzfelt – Asiatisk Kompagnis skib FREDERIK VI – Slaget i Køge bugt 1. juli 1677 – Kaperfregatten “CORT ADELER” angribes i Snekkerstenbugten – Hjuldamperen IRIS af Aalborg