“En broget skare” danske krigssejlere i Newcastle upon Tyne - Baird, Christian Peter (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
I Årbog 2011 fortalte Peter baird, M.a. (oxon), historien om sin far, frithiof Helge Christiansen, som var officer i udeflåden – de danske skibe og sømænd, der sejlede for de allierede mellem 1940 og 1945. f.H. Christiansen døde sammen med alle andre ombordværende på Peter MÆrSk, der blev ramt af en tysk torpedo og sank i nordatlanten 7. december 1942.