Den sidste rejse – skrot, genbrug og designermøbler - Lauring, Kåre (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
22. april 2005 nåede DSB’s gamle motorfærge KONG FREDERIK IX, under navnet RIKY, frem til Alang Beach i Indien, hvor ophugningsfirmaet Shreeji Shipping Agency havde overtaget skibet.