“Som en Maage paa Vandet” – nyt materiale om skoleskibet KØBENHAVN - Asmussen, Benjamin (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Benjamin Asmussen er historiker og museumsinspektør på Handels- og Søfartsmuseet. Han har modtaget og registreret de nytilkomne arkivalier om skoleskibet KØBENHAVN og skriver her både om de nye fotos og beretninger, og om hvilke kilder til skibets historie der findes.