De fire motortrampere fra Kalvehave - Johannesen, Ole Stig (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren er lektor cand. mag. i fransk, tysk og russisk, men har også en maritim fortid. Han har desuden skrevet bøger om rederierne ØK, Ove Skou og Dansk-Fransk. Efter en indledning om rederiet beskrives de fire skibe og deres livsforløb.