Henning Henningsen 1911-2005 - Jeppesen, Hans (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
I foråret 2005 døde Henning Henningsen, The Grand Old Man i dansk søfartshistorie, der i årene 1948-1981 var ansat på Handels- og Søfartsmuseet, heraf de sidste ti år som museets direktør.