CHILEAN REEFER’s korte liv 1939-1941 - Lund, Christian (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren til de to følgende artikler har gennem årene markeret sig i vore årbøger gennem en række portrætter af danske rederier og deres skibe før, under og efter krigen 1940-45, dansk søfartshistorie krydret med de detailler, som kun selvoplevelsen kan give. Pennen er nu lagt. Christian Lund afgik ved døden under årbogens redigering.