Alternative rejser - Kiil, Niels Ole (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren til nedenstående artikel behøver ingen nærmere præsentation, da årbogens læsere uden tvivl vil nikke genkendende til navnet. Forfatteren har da også skrevet en række interessante artikler op gennem 90-erne og fortsætter således her sin enndringsrække om sine år til søs.