Sankt Thomas havn i det 19. og tidlige 20. århundrede - Gøbel, Erik (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
I museets årbog 2000 beskrev forfatteren besejlingen af Sankt Thomas havn 1816-1917. I dette års artikel tegner han et billede af selve havnen med dens folk, fartøjer, fyr, bøjer, lodstjeneste, uddybningsarbejder, ophalerbedding, flydedok, kulfyldningsfaciliteter og kajanlæg med videre. Erik Gøbel er seniorforsker i Rigsarkivet.