Peter F. Heering var andet end fabrikant af kirsebærlikør - Lund, Christian (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren erkendt af mange af museeis venner som en flittig skribent i Handels- og Sø- fartsmuseets årbøger, og her fortsætter han sin interessante og vidende række af artikler om rederierne og deres skibe.