I DANAs kølvand - Sandbeck, Thorkild (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren til beretningen om DANA-ekspeditioneme, der i høj grad bidrog til at fastholde Danmarks ry indenfor havforskningen, er personligt engageret i sit emne, idet han i 12 år, fra 1985 var radiotelegrafist ombord på det seneste havforskningsskib med navnet DANA.