Danske skibe under det japanske solbanner - Lund, Christian (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
Forfatteren, der tidligere har leveret artikler om søfarts- og rederihistorie m. m. til museets årbøger, beretter denne gang om tre danske skibes skæbne i det fjerne østen under anden verdenskrig og om de implicerede iatianske rederier.