Gnisten der forsvandt - Jessen, Bruno (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
I 1998 bliver radiotelegrafien som kommunikationsmiddel mellem skibe og land 100 år, og den bliver ikke mere. Museumsassistent Bruno Jessen, der er tidligere radiotelegrafist, markerer »jubilæet« ved gennem erindringsbilleder fra nogle af sine arbejdspladser at skildre den udvikling af faget, der skete i perioden fra 1967 til 1993. I afsnittet om Grønland anvendes de dengang brugte danske navne på byer og radiostationer