Museets komite, beretning, driftsregnskab for 1996-97 og medlemsliste til Venneselskab incl. stikordsregister til årbøger 1992-1996 - Henningsen, Henning; Jeppesen, Hans (M/S Museet for Søfarts årbog, 2017)
*